Restaurant Smmaak

Ons restaurant is vanwege de coronamaatregelen gesloten, maar we bieden wel takeaway aan. Zo blijven onze vakmensen in opleiding zichzelf uitdagen en verbeteren én kun je alsnog genieten van hun kookskills.

Bekijk het menu en geniet op woensdag, donderdag en/of vrijdag voor een gereduceerd tarief (€ 9,95 p.p.) van een heerlijke takeaway maaltijd.

Bekijk het takeaway menu

Wij zijn geopend voor takeaway

Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je een driegangenmenu bij Restaurant Smmaak of De Winkel op Sterrenlaan 10 afhalen. Bestellen doe je door minimaal een dag van tevoren een mail te sturen naar summaplaza@summacollege.nl

Geniet van een heerlijke lunch

Drie gangenmenu met liefde bereid

Service door studenten

Bekijk ook onze andere hotspots

Binnenkort: ICT-service

Voor hulp bij gebruik van laptop, telefoon of tablet ben je bij onze ICT studenten aan het juiste adres.

Lees meer

De Salon

Voor snelle beauty behandelingen zoals nagels lakken, een stoelmassage, finishing touch aan styling voor dames en knippen voor heren.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket. Daarnaast vind je in de winkel aanvullende producten zoals luxe deegwaren, fruit tapenades en binnenkort ook kant- en-klaar maaltijden.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Lunchbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Wellness

Hair, beauty, pedicure en manicure. Alle behandelingen onder één dak bij het Summa Wellness Center, uitgevoerd door de specialisten van morgen. Reserveer jouw behandeling via Lees meer.

Lees meer

Waar kun je ons vinden?

Summa College
Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven

Bekijk de route op deze kaart