Restaurant Smmaak

Een gastvrije ervaring en goede service zijn een must als je ergens gaat eten of drinken. Een 2-gangenlunch, een heerlijk 3 of 4-gangendiner (met een vernieuwd uitgangspunt plant-based cooking) Of alleen een heerlijke espresso? Docenten én studenten zorgen ervoor dat je in een ontspannen en gastvrije omgeving kunt genieten van al het lekkers wat restaurant Smmaak te bieden heeft! Wil je bij ons komen eten? Reserveer dan via het contactformulier hieronder een tafeltje en kom binnenkort genieten!

Tot snel bij Smmaak op Sterrenlaan 10!

 

Bekijk de menukaart

Kom langs!

Openingstijden SMMAAK.

Maandag: gesloten
Dinsdag: Lunch 12:00 uur/ 17:15 uur Diner
Woensdag: Lunch 12:00 uur
Donderdag: Lunch 12:00 uur/ 17:15 uur Diner
Vrijdag: Lunch: 12:00 uur

Gesloten: alle schoolvakanties.
Gesloten: 29 januari 2024 t/m 2 februari 2024
Gesloten: 8 t/m 12 april 2024
Gesloten: Vanaf 1 Juli/ tot begin september 2024

 

Geniet van een heerlijke lunch

Menu met liefde bereid

Service door studenten

Maak een reservering

Bekijk ook onze andere hotspots

Vind’t

Scoor een tweedehands outfit bij pop-up store Vind’t op Sterrenlaan 10. Hier vind je mooie tweedehandskleding voor een kleine prijs.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

House of Bloom

In de duurzame en bruisende leeromgeving House of Bloom brengen onze haar-, schoonheids- en voetzorgspecialisten je ware (innerlijke) schoonheid naar voren.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

De Optiekwinkel

Een vertebril, een beeldschermbril, een multifocale bril of toch een zonnebril? Bij de Optiekwinkel ben je aan het juiste adres.

Lees meer

De Printshop

Voor al jouw printopdrachten, inbinden, plastificeren, kopiëren en ander drukwerk kun je terecht bij de printshop. En niet alleen voor studenten, docenten en medewerkers, iedereen is welkom op Sterrenlaan 10!

Lees meer

Broodjesbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer

Waar kun je ons vinden?

Summa College Sterrenlaan 10 5631 KA Eindhoven

Bekijk de route op deze kaart