Vind’t

De studenten van onze retail-opleiding gaan binnenkort een nieuwe vorm geven aan het winkeltje Vind’t.

Natuurlijk blijf je welkom, maar naast tweedehands kleding ga andere producten vinden. Hou de website in de gaten voor meer nieuws.

Dit betekent dat we geen kleding meer aannemen voor de verkoop, en dat de huidige kleding opgehaald kan worden op maandag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur, tot en met 15 maart. Je kunt dan tegelijkertijd jouw geld innen als er iets verkocht is.

Dankjewel voor jouw bijdrage en bezoekjes aan Vind’t. We hopen je snel weer in ons winkeltje te zien.

Kom langs

Vind’t bevindt zich op Sterrenlaan 10 en is onderdeel van Summa Plaza.

Openingstijden*
Maandag: 10.00-15.00
Woensdag: 10.00-15.00
Donderdag: 10.00-15.00
*op feestdagen en in schoolvakanties gesloten

Duurzaamheid voorop

Praktijk en school ineen

Verkoop door studenten

Vind’t

Scoor een tweedehands outfit bij pop-up store Vind’t op Sterrenlaan 10. Hier vind je mooie tweedehandskleding voor een kleine prijs.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

House of Bloom

In de duurzame en bruisende leeromgeving House of Bloom brengen onze haar-, schoonheids- en voetzorgspecialisten je ware (innerlijke) schoonheid naar voren.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

De Optiekwinkel

Een vertebril, een beeldschermbril, een multifocale bril of toch een zonnebril? Bij de Optiekwinkel ben je aan het juiste adres.

Lees meer

De Printshop

Voor al jouw printopdrachten, inbinden, plastificeren, kopiëren en ander drukwerk kun je terecht bij de printshop. En niet alleen voor studenten, docenten en medewerkers, iedereen is welkom op Sterrenlaan 10!

Lees meer

Broodjesbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer