Smmaak menukaart

Wij serveren een 2-gangen quick lunch in de middag en een 4-gangen high end diner in de avond.

Onderstaande menu’s serveren we in de weken van maandag 27 februari t/m 13 April

Op de vrijdag serveren we een lunch waarbij we aandacht besteden aan restverwerking. Dit betreft een 3-gangen verrassingsmenu waarvan de prijs € 7,50 is, exclusief drankjes.

Reserveren voor lunch of diner doe je door het contactformulier in te vullen. We komen dan z.s.m. bij je terug met een reactie.

2-gangen quick lunchmenu

De prijs van deze lunch is € 11,- per persoon. Dit is inclusief 2 gangen, 1 drankje, tafelwater en een kopje koffie of thee.

2 gangen lunchmenu 27 febr. t/m 2 maart Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim OF Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie OF Langzaam gegaarde varkensnek met een kroketje van bloedworst en eendenlever, geserveerd op een puree van aardappel- pastinaak
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 6 t/m 9 maart Gegrilde heilbot met aardappel- knolselderijpuree en een quiche gevuld met bospaddenstoelen en geserveerd met een luchtige ansjovis-boter OF Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim xxx Glaasje bosfruit met crème Royale, chocolademousse en amandel OF Vanille hangop, yoghurt parfait, vanille bonbon en fruitsalade
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 13 t/m 16 maart Salade met op lage temperatuur gegaarde zalm, mosselen in het groen met pikante komkommer en appellinten, hangop, mint en dille OF Romige licht gebonden garnalensoep afgemaakt met een laagje kerrie- gemberschuim Xxx Gegratineerde Noordzee krab gevuld met winter groenten en krab vlees OF Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 20 t/m 23 maart Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim OF Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie OF Langzaam gegaarde varkensnek met een kroketje van bloedworst en eendenlever, geserveerd op een puree van aardappel- pastinaak
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 27 t/m 30 maart Gegrilde heilbot met aardappel- knolselderijpuree en een quiche gevuld met bospaddenstoelen en geserveerd met een luchtige ansjovis-boter OF Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim xxx Glaasje bosfruit met crème Royale, chocolademousse en amandel OF Vanille hangop, yoghurt parfait, vanille bonbon en fruitsalade
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 3 t/m 5 april Salade met op lage temperatuur gegaarde zalm, mosselen in het groen met pikante komkommer en appellinten, hangop, mint en dille OF Romige licht gebonden garnalensoep afgemaakt met een laagje kerrie- gemberschuim Xxx Gegratineerde Noordzee krab gevuld met winter groenten en krab vlees OF Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim
€ 11,00
2 gangen lunchmenu 11 t/m 13 april Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim OF Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie OF Langzaam gegaarde varkensnek met een kroketje van bloedworst en eendenlever, geserveerd op een puree van aardappel- pastinaak
€ 11,00

4-gangen diner

De prijs van dit 4-gangen diner bedraagt € 27,50 per persoon. Dit is inclusief aperitief, tafelwater en een kopje koffie of thee.

4 gangen diner menu 28 februari t/m 2 maart Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim XXX Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie XXX Vanille hangop, yoghurt parfait, vanille bonbon en fruitsalade
€ 27,50
4 gangen diner menu 7 t/m 9 maart Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. XXX Langzaam gegaarde varkensnek met een kroketje van bloedworst en eendenlever, geserveerd op een puree van aardappel- pastinaak XXX Gegrilde heilbot met aardappel- knolselderijpuree en een quiche gevuld met bospaddenstoelen en geserveerd met een luchtige ansjovis-boter XXX Mousse van stoofperen met glühwein sorbet, amandel crumble en stoofpeer espuma
€ 27,50
4 gangen diner menu 14 t/m 16 maart Salade met op lage temperatuur gegaarde zalm, mosselen in het groen met pikante komkommer en appellinten, hangop, mint en dille XXX Romige licht gebonden garnalensoep afgemaakt met een laagje kerrie- gemberschuim Xxx Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim XXX Glaasje bosfruit met crème Royale, chocolademousse en amandel
€ 27,50
4 gangen diner menu 21 t/m 23 maart Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim XXX Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie XXX Vanille hangop, yoghurt parfait, vanille bonbon en fruitsalade
€ 27,50
4 gangen diner menu 28 t/m 30 maart Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. XXX Langzaam gegaarde varkensnek met een kroketje van bloedworst en eendenlever, geserveerd op een puree van aardappel- pastinaak XXX Gegrilde heilbot met aardappel- knolselderijpuree en een quiche gevuld met bospaddenstoelen en geserveerd met een luchtige ansjovis-boter XXX Mousse van stoofperen met glühwein sorbet, amandel crumble en stoofpeer espuma
€ 27,50
4 gangen diner menu 4 t/m 6 april Salade met op lage temperatuur gegaarde zalm, mosselen in het groen met pikante komkommer en appellinten, hangop, mint en dille XXX Romige licht gebonden garnalensoep afgemaakt met een laagje kerrie- gemberschuim Xxx Gebakken parelhoenfilet geserveerd met kroketten van bloemkool en tijm- honingsaus gekonfijte aardappeltjes en Parmezaanse kaasschuim XXX Glaasje bosfruit met crème Royale, chocolademousse en amandel
€ 27,50
4 gangen diner menu 11 t/m 13 april Licht gerookte eendenborst, gekonfijte eendenbout, zoetzure pompoen tapende, lolly van kippenlever en pistache en een honing schuim XXX Coquille in de schelp gegaard met een schuim van Sauternes en kerrie. xxx Zeebaars met een risotto van spek, preiringen en kerrie XXX Vanille hangop, yoghurt parfait, vanille bonbon en fruitsalade
€ 27,50

De menu’s zijn een indicatie van wat u kan verwachten, er kunnen altijd wijzigingen in het menu zijn.