De Winkel

Studenten van Brood & Banket worden opgeleid tot (zelfstandig werkend) bakker, patissier of boulanger. De overheerlijke producten die zij maken worden in de winkel verpakt en verkocht door onze studenten van de retailopleiding.

Afhankelijk van de praktijklessen varieert het aanbod; steeds weer andere lekkere producten dus! Ontdek ze zelf en kom eens langs op Sterrenlaan 10.

 

Kom je langs?

De Winkel is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur geopend op Sterrenlaan.

  • Van 29 april tot en met 10 mei 2024 is de winkel gesloten.

Dagelijks verse producten

Ruim assortiment

Service door onze studenten

Bekijk ook onze andere hotspots

Vind’t

Scoor een tweedehands outfit bij pop-up store Vind’t op Sterrenlaan 10. Hier vind je mooie tweedehandskleding voor een kleine prijs.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

House of Bloom

In de duurzame en bruisende leeromgeving House of Bloom brengen onze haar-, schoonheids- en voetzorgspecialisten je ware (innerlijke) schoonheid naar voren.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

De Optiekwinkel

Een vertebril, een beeldschermbril, een multifocale bril of toch een zonnebril? Bij de Optiekwinkel ben je aan het juiste adres.

Lees meer

De Printshop

Voor al jouw printopdrachten, inbinden, plastificeren, kopiëren en ander drukwerk kun je terecht bij de printshop. En niet alleen voor studenten, docenten en medewerkers, iedereen is welkom op Sterrenlaan 10!

Lees meer

Broodjesbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer