Reserveren

Restaurant Smmaak

Ons restaurant is vanwege de coronamaatregelen gesloten, maar we bieden wel takeaway aan. Bekijk het menu en geniet op woensdag, donderdag en/of vrijdag voor een gereduceerd tarief van de kookskills van onze vakmensen in opleiding.

Bestellen doe je door minimaal een dag van tevoren een mail te sturen naar summaplaza@summacollege.nl

Lees meer

Wellness

Hair, beauty, pedicure en manicure. Alle behandelingen onder één dak bij het Summa Wellness Center, uitgevoerd door de specialisten van morgen. Reserveer jouw behandeling via Lees meer.

T: 0402695590 Lees meer

De Winkel

Taarten, broden en vers gebak. Lekkernijen genoeg, toch? Dit ruime assortiment vind je allemaal in de winkel, gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Reserveren is niet nodig.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers! Je kunt gewoon binnenlopen.

Kom je met 20 personen of meer? Stuur dan een mail naar summaplaza@summacollege.nl om te reserveren.

Lees meer

Binnenkort: ICT-service

Voor hulp bij gebruik van laptop, telefoon of tablet ben je bij onze ICT studenten aan het juiste adres.

Reserveren is niet nodig.

Lees meer

Lunchbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Kom je met 20 personen of meer? Stuur dan een mail naar summaplaza@summacollege.nl om te reserveren.

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

De Salon

Reserveren is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen voor een behandeling.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

Optiek

Een vertebril, een beeldschermbril, een multifocale bril of toch een zonnebril? Bij Summa Optiek ben je aan het juiste adres.

Lees meer