Reserveren

Vind’t

Reserveren bij Vind’t is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Een gastvrije ervaring en goede service zijn een must als je ergens gaat eten of drinken. Onze docenten én studenten zorgen ervoor dat je in een gastvrije omgeving kunt genieten van al het lekkers wat restaurant Smmaak te bieden heeft. Wil je bij ons komen eten? Reserveer dan via het contactformulier op de hotspotpagina.

Lees meer

House of Bloom

Reserveren voor een behandeling doe je via de website www.houseofbloom.eu.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden en vers gebak. Lekkernijen genoeg, toch? Dit ruime assortiment vind je allemaal in de winkel, gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Reserveren is niet nodig.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers! Je kunt gewoon binnenlopen.

Kom je met 20 personen of meer? Reserveer dan via het contactformulier op de hotspotpagina zodat we je als groep kunnen verwelkomen.

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Laat een bericht achter via het contactformulier op de hotspotpagina en onze studenten komen z.s.m. bij je terug met een reactie.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail ons voor de mogelijkheden!

Lees meer

De Optiekwinkel

Plaats je reservering via het contactformulier op de hotspotpagina en onze studenten komen z.s.m. bij je terug met een reactie.

Lees meer

De Printshop

Reserveren bij de Printshop is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen.

T: 040 2694662 Lees meer

Broodjesbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer