Binnenkort: De Salon

Na de herfstvakantie openen we onze nieuwe salon. De Salon is er voor snelle behandelingen waarvoor je binnen kunt lopen op Sterrenlaan 10. Denk bijvoorbeeld aan nagels lakken, een stoelmassage, finishing touch aan styling voor dames en knippen voor heren. Voor andere behandelingen kun je terecht in het Wellness Center.

Je bent binnenkort welkom

De Salon is gevestigd op Sterrenlaan 10.

Op dit moment is De Salon gesloten en openen we na de herfstvakantie.

Finishing touch en styling

Service door studenten

Snel je nagels laten lakken

Bekijk ook onze andere hotspots

Binnenkort: De Salon

Voor snelle beauty behandelingen zoals nagels lakken, een stoelmassage, finishing touch aan styling voor dames en knippen voor heren.

Lees meer

Binnenkort: ICT-service

Voor hulp bij gebruik van laptop, telefoon of tablet ben je bij onze ICT studenten aan het juiste adres.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket. Daarnaast vind je in de winkel aanvullende producten zoals luxe deegwaren, fruit tapenades en binnenkort ook kant- en-klaar maaltijden.

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Lunchbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

Vergaderen

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Wellness

Hair, beauty, pedicure en manicure. Alle behandelingen onder één dak bij het Summa Wellness Center, uitgevoerd door de specialisten van morgen. Reserveer jouw behandeling via Lees meer.

Lees meer