Binnenkort: ICT-service

In de loop van het nieuwe schooljaar kun je voor hulp bij gebruik van laptop, telefoon of tablet terecht bij onze ICT studenten. Voor jou een gemakkelijke manier om snel weer gebruik te maken van je devices en voor onze studenten ideaal om meer ervaring op te doen en te leren. Heb je dus vragen over hoe je apps kunt downloaden, hoe FaceTime of Skype precies werkt, hoe je je laptop met je telefoon kunt synchroniseren of iets heel anders? Kom langs en word snel geholpen. Zodra we open zijn kun je gewoon binnenlopen op Sterrenlaan 10.

Op dit moment is deze service nog alleen voor eigen medewerkers geopend en zijn onze locaties gesloten.

Je bent welkom

De ICT-service is gevestigd op Sterrenlaan 10 op de eerste verdieping.

De openingstijden maken we tijdig bekend. Op dit moment zijn onze locaties gesloten.

Up-to-date kennis

Service door stagiaires aan de helpdesk

Vragen over (de werking van) jouw device? Wij leggen het je uit

Bekijk ook onze andere hotspots

Binnenkort: ICT-service

Voor hulp bij gebruik van laptop, telefoon of tablet ben je bij onze ICT studenten aan het juiste adres.

Lees meer

De Salon

Voor een snelle beautybehandeling kun je binnenlopen bij De Salon op Sterrenlaan 10. Denk bijvoorbeeld aan nagels lakken, een stoelmassage, finishing touch aan styling voor dames en knippen voor heren.

Lees meer

De Winkel

Taarten, broden, gebak en overheerlijke boulanger en patisserie producten; ze worden allemaal gemaakt door onze studenten van Brood & Banket.

Lees meer

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op onze locatie op Sterrenlaan 10? Mail dan naar summaplaza@summacollege.nl voor de mogelijkheden!

Lees meer

Koffiebol

Van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee tot een heerlijk belegd broodje, in de koffiebol kun je de hele dag terecht. Met iedere week een wisselend assortiment vind je er altijd wat lekkers!

Lees meer

Lunchbar het Luik

Bij het Luik geniet je van snel bereide, gezonde en voedzame gerechten. Kom tijdens de lunch genieten van een wokgerecht, salade, soep of een belegd broodje. Natuurlijk met verse ingrediënten en veel zorg door onze studenten bereid.

Lees meer

Optiek

Een vertebril, een beeldschermbril, een multifocale bril of toch een zonnebril? Bij Summa Optiek ben je aan het juiste adres.

Lees meer

Restaurant Smmaak

Bij restaurant Smmaak geniet je van heerlijke gerechten tegen een mooie prijs. Onze studenten staan in de keuken, serveren de gerechten en maken samen het genot van een lunch of diner voor jou mogelijk.

Lees meer

Vergadercentrum

Met je team of vereniging vergaderen op een bijzondere locatie tussen de studenten? Bekijk de verschillende opties en reserveer de ideale ruimte.

Lees meer

Wellness

Hair, beauty, pedicure en manicure. Alle behandelingen onder één dak bij het Summa Wellness Center, uitgevoerd door de specialisten van morgen. Reserveer jouw behandeling via Lees meer.

Lees meer